woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkTransferspel rond Danny van den Meiracker reeds begonnen

Transferspel rond Danny van den Meiracker reeds begonnen

De sterke prestaties van Danny van den Meiracker sinds zijn overstap van Spakenburg naar FC Lienden zijn de beleidsbepalers bij de vermogende topamateurclubs niet ontgaan. De strijd om de handtekening van de spits uit Baarn voor volgend seizoen is reeds in volle hevigheid losgebarsten, weet Voetbal247.nl.

Tandem met Loukili
Onder meer ASV De Dijk is zeer geïnteresseerd in Van den Meiracker, die bij een eventuele overstap naar de Amsterdamse club mogelijk wordt herenigd met Abderrahim Loukili, met wie hij een gevaarlijk duo vormde bij FC Lienden. ,,Ik had een goede klik met Danny en zou hem dan ook graag zien komen bij De Dijk”, sprak de frivole aanvaller zaterdag tegenover deze website. ,,Hij is een sterk aanspeelpunt, die denk ik alle clubs wel in hun team zouden willen hebben.”

Terugkeer
Er is echter nog minimaal één opvallende gegadigde in de race voor Van den Meiracker: Spakenburg. De Blauwen zouden de spits, vorige winterstop weggestuurd na een stemming binnen de toenmalige selectie, dolgraag terughalen naar de Westmaat. Het zou de derde periode voor de aanvaller bij Spakenburg betekenen, waar hij zowel doorbrak en na zijn profavontuur bij NEC en FC Oss ook weer neerstreek. Het is echter niet uitgesloten dat meer clubs dingen naar de gunsten van de trefzekere aanvaller, de huidige topscorer van de Tweede Divisie met zes treffers uit vijf duels.

Er hebben clubs gebeld
Van den Meiracker stelt in een reactie: ,,Er zijn een aantal clubs die me hebben gebeld en daar ga ik binnenkort mee om de tafel zitten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD