Transfers Tweede Divisie 2016-2017

Alle transfers van de clubs in de Tweede Divisie op een rij voor het seizoen 2016-2017. Dit seizoen is het voor het eerst mogelijk om ook in de winterstop spelers te transfereren.

In januari zal blijken of er clubs in de Tweede Divisie zijn die hier gebruik van gaan maken. Mochten spelers tussentijds van club wisselen, dan staat er een * achter de naam van de speler. Dit kan ook het geval zijn als een speler tussentijd vertrekt of nog zonder club zat en wordt aangetrokken in de winterstop. Alle andere transfers gaan in per zomer 2017. Mochten er transfers ontbreken? Neem dan contact op met onze redactie.

[table id=3 /]

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..