maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTRANSFERREL | Quick Boys kondigt stappen aan na 'woordbreuk' El Azzouti

TRANSFERREL | Quick Boys kondigt stappen aan na ‘woordbreuk’ El Azzouti

De overstap van Ahmed el Azzouti van IJsselmeervogels naar Katwijk gaat nog een staartje krijgen. Quick Boys claimt reeds een akkoord te hebben gehad met de 30-jarige aanvaller en wil daarom stappen ondernemen. Dat meldt Voetbal in de Bollenstreek.nl.

Whatsapp-bevestiging
Quick Boys stelt bewijs te hebben dat El Azzouti al rond was met de blauw-witten. ,,De spits heeft volgens Quick Boys zijn jawoord al gegeven aan de blauw-witten en dit ook via Whatsapp bevestigd”, schrijft VIDB. ,,Deze transfer gaat nog wel een staartje krijgen bij de KNVB”, aldus Quick Boys.

Arbitragezaak
Doorgaans wordt bij dergelijke situaties de arbitragecommissie van de KNVB ingeschakeld. Die kan het contract van de club waar een speler ‘als tweede’ tekent ongeldig verklaren of bepalen dat er een afkoopsom moet worden betaald, mits tenminste aannemelijk kan worden gemaakt dat er sprake is van een rechtsgeldige verbintenis is met de club die zich gedupeerd voelt.

Verhoudingen
Hoe dan ook is de soap rond El Azzouti slecht voor de onderlinge verstandhouding tussen beide Katwijkse clubs. De afgelopen jaren leek op bestuurlijk vlak de verhouding prima en professioneel, maar de schijnbare ‘overval’ om El Azzouti alsnog weg te kapen bij Quick Boys zal Katwijk er op Nieuw Zuid niet populairder op maken, om een understatement te gebruiken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD