Volg ons

Tweede Divisie

TRANSFERREL | Quick Boys kondigt stappen aan na ‘woordbreuk’ El Azzouti

TRANSFERREL | Quick Boys kondigt stappen aan na ‘woordbreuk’ El Azzouti

De overstap van Ahmed el Azzouti van IJsselmeervogels naar Katwijk gaat nog een staartje krijgen. Quick Boys claimt reeds een akkoord te hebben gehad met de 30-jarige aanvaller en wil daarom stappen ondernemen. Dat meldt Voetbal in de Bollenstreek.nl.

Whatsapp-bevestiging
Quick Boys stelt bewijs te hebben dat El Azzouti al rond was met de blauw-witten. ,,De spits heeft volgens Quick Boys zijn jawoord al gegeven aan de blauw-witten en dit ook via Whatsapp bevestigd”, schrijft VIDB. ,,Deze transfer gaat nog wel een staartje krijgen bij de KNVB”, aldus Quick Boys.

Arbitragezaak
Doorgaans wordt bij dergelijke situaties de arbitragecommissie van de KNVB ingeschakeld. Die kan het contract van de club waar een speler ‘als tweede’ tekent ongeldig verklaren of bepalen dat er een afkoopsom moet worden betaald, mits tenminste aannemelijk kan worden gemaakt dat er sprake is van een rechtsgeldige verbintenis is met de club die zich gedupeerd voelt.

Verhoudingen
Hoe dan ook is de soap rond El Azzouti slecht voor de onderlinge verstandhouding tussen beide Katwijkse clubs. De afgelopen jaren leek op bestuurlijk vlak de verhouding prima en professioneel, maar de schijnbare ‘overval’ om El Azzouti alsnog weg te kapen bij Quick Boys zal Katwijk er op Nieuw Zuid niet populairder op maken, om een understatement te gebruiken.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie