Home Clubs Ajax Transferperikelen David Neres en Steven Bergwijn

Transferperikelen David Neres en Steven Bergwijn

1974

Volgens Fabrizio Romano heeft Tottenham Hotspur besloten om Steven Bergwijn deze maand te verkopen. Bergwijn heeft dit seizoen slechts 13 keer gespeeld voor Tottenham en hij wordt maar met mondjesmaat opgesteld sinds Antonio Conte de leiding heeft gekregen.

De aanvaller herstelt momenteel van een blessure, maar overdrachtsexpert Fabrizio Romano rapporteert dat Tottenham een ​​beslissing heeft genomen om de 24-jarige deze maand te verkopen.

Dat is goed nieuws voor Ajax, die deze maand Bergwijn wil contracteren, terwijl de Nederlandse international ook graag naar Amsterdam wil. Ajax zou eerst David Neres moeten verkopen, ook Shakhtar Donetsk is naar verluidt geïnteresseerd in de Braziliaan.

Volgens de Telegraaf heeft Tottenham Hotspur het eerste bod van Ajax voor Steven Bergwijn afgewezen. De Nederlandse vleugelspeler wordt al weken in verband gebracht met een verhuizing naar Ajax omdat de Amsterdamse club voorbereid is op het vertrek van David Neres, die wil vertrekken naar Shakhtar Donetsk.

Volgens de Telegraaf heeft Tottenham Hotspur een bod afgewezen van € 18 miljoen voor de 24-jarige. Ajax beraamt zich op het uitbrengen van een nieuw bod.

Bergwijn speelde in de Ajax Academy totdat hij 13 was, maar toen vertrok hij naar PSV die de Nederlandse internationaal verkocht aan Tottenham voor ongeveer € 30 miljoen.