maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTransfernieuws bij winnend Team VVCS

Transfernieuws bij winnend Team VVCS

Team VVCS, een elftal met contractloze Nederlandse voetballers, stuitte woensdagmiddag op het sportcentrum Papendal in Arnhem op een team van collega’s uit België. De Nederlandse formatie wist het duel winnend af te sluiten (4-1) en twee spelers vonden vervolgens al dan onderdak bij een nieuwe vereniging, meldt de spelersvakbond via Twitter.

Vitesse en Berliner AK
Mats Grotenbreg, vorig seizoen goed voor vijftien wedstrijden in de Eerste Divisie voor FC Oss keert volgens de berichtgeving terug op het oude nest van Vitesse.  Aanvaller Guyon Philips zal vanaf donderdag testen bij het Duitse Berliner AK. Hij begon het voorgaande seizoen bij Achilles’29, maar maakte het seizoen af bij FC Oss.

Overwinning
Berry Powel, Hidde van Dijk, Emilio Priëto en de voornoemde Philips waren woensdag trefzeker voor Team VVCS tegen Players4Contract. De treffer voor de Belgische ploeg kwam op naam van Soufiane Alouad.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD