Volg ons

Uitgelicht

Transferdeadline voor spelers zonder geregistreerd contract

Transferdeadline voor spelers zonder geregistreerd contract

Het was afgelopen dagen al te merken aan de toegenomen hoeveelheid mutaties en transfers: de transferdeadline voor spelers zonder geregistreerd contract nadert. Uiterlijk vandaag kunnen amateurspelers zonder KNVB-contract van club wisselen.

Daarna kan dat alleen nog wanneer door de voetbalbond dispensatie wordt verleend vanwege bijzondere omstandigheden. Is die dispensatie er niet, dan kan pas op 1 januari 2021 gestart worden bij een nieuwe club.

De deadline geldt niet voor profs met een geregistreerd KNVB-contract, ook niet wanneer deze tekenen bij een topamateurclub. Ook voetballers uit het buitenland kunnen na 15 juni nog tekenen bij een Nederlandse club. Transfers die nog niet te lezen zijn op Voetbal247.nl, kunnen hier ingestuurd worden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Uitgelicht