Volg ons

Eerste Divisie

Transfer NEC’er Breinburg naar Israël afgeketst

Transfer NEC’er Breinburg naar Israël afgeketst

Gregor Breinburg vertrekt niet naar Ironi Kiryat Shmona. De transfer van de NEC-aanvoerder naar de club uit de hoogste Israëlische competitie is afgeketst, zo meldt De Gelderlander.

Geen akkoord

Reden is dat dat zowel de Nijmeegse eerstedivisionist niet tot overeenstemming kwam over de transfersom, evenals Breinburg die geen persoonlijk akkoord bereikte met Kiryat Shmona. De middenvelder was eerder wel naar Israël gereisd en werd daar rondgeleid. Tevens had hij een gesprek met de president van de club.

Training
Omdat de transfer van de baan is, hervatte Breinburg maandag reeds weer de training bij NEC. Eerder werd de middenvelder begeerd door NAC, dat hem in een constructie wilde betrekken met Manchester City. Meer clubs zouden echter de Nijmeegse aanvoerder volgen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie