vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTransfer Kaars op losse schroeven door transfersom

Transfer Kaars op losse schroeven door transfersom

Dennis Kaars is voorlopig nog niet de nieuwe spits van Sparta. De Rotterdamse club is na een aantal weken overtuigd van de kwaliteiten van de aanvaller van De Dijk, maar hij wordt door de Amsterdamse koploper van de Derde Divisie Zondag niet zomaar van de hand gedaan.

Ergens loopt het spaak

Er moet namelijk een transfersom worden betaald om in de winterstop al de overstap te maken. “Maar dat gaat om een klein bedrag”, laat Kaars aan RTV NH Sport weten. “Beide ploegen zijn in onderhandeling geweest en ergens in de transfersom loopt het spaak.” De aanvaller hoopt zelf dat het rond komt. “Ik denk wel dat het er nog van komt, het is nog een aantal weken tot de winterstop.”

Slechte dienst bewezen

Kaars scoorde zondag doelpunt nummer 22 van het seizoen, maar bij Be Quick 1887 werd alsnog met 2-1 verloren. Hierdoor liet De Dijk de kans liggen om de competitie al zowat te beslissen, het gat op de concurrentie had namelijk al elf punten kunnen worden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD