Volg ons
Kaars niet naar Sparta

Derde Divisie Zondag

Transfer Kaars op losse schroeven door transfersom

Transfer Kaars op losse schroeven door transfersom

Dennis Kaars is voorlopig nog niet de nieuwe spits van Sparta. De Rotterdamse club is na een aantal weken overtuigd van de kwaliteiten van de aanvaller van De Dijk, maar hij wordt door de Amsterdamse koploper van de Derde Divisie Zondag niet zomaar van de hand gedaan.

Ergens loopt het spaak

Er moet namelijk een transfersom worden betaald om in de winterstop al de overstap te maken. “Maar dat gaat om een klein bedrag”, laat Kaars aan RTV NH Sport weten. “Beide ploegen zijn in onderhandeling geweest en ergens in de transfersom loopt het spaak.” De aanvaller hoopt zelf dat het rond komt. “Ik denk wel dat het er nog van komt, het is nog een aantal weken tot de winterstop.”

Slechte dienst bewezen

Kaars scoorde zondag doelpunt nummer 22 van het seizoen, maar bij Be Quick 1887 werd alsnog met 2-1 verloren. Hierdoor liet De Dijk de kans liggen om de competitie al zowat te beslissen, het gat op de concurrentie had namelijk al elf punten kunnen worden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag