zaterdag, april 17, 2021
Home Uitgelicht Op zoek naar een onbezorgd en op maat samengesteld trainingskamp?

Op zoek naar een onbezorgd en op maat samengesteld trainingskamp?

Het is voor veel clubs hét moment waarop niet alleen diepgewortelde binding ontstaat tussen spelers en staf onderling, maar ook met bestuur, technische commissieleden en sponsoren: het trainingskamp in de winterstop. Wellicht ken je al enkele aanbieders van trainingskampen, maar wist je dat Voetbalreizen.com sinds enkele jaren ook specialist is voor een onbezorgde en op maat samengesteld trainingskamp?

- Advertentie -

Korte lijnen, maximale flexibiliteit
,,Wat ons onderscheid?”, herhaalt Cas Bekken, trainingskampenspecialist binnen Voetbalreizen.com de vraag. ,,Dat is enerzijds de begeleiding ter plaatse en daarnaast het maatwerk bij het samenstellen van het trainingskamp. Bij sommige andere partijen is er één contactpersoon per stad vaak telefonisch bereikbaar, wij hebben standaard één van onze eigen begeleiders per club tijdens het verblijf. Zo zijn de lijnen superkort, houden we maximale flexibiliteit mochten er onvoorziene zaken zich voordoen en kunnen we direct schakelen bij verzoeken vanuit de club. Bovendien zijn onze mensen uitstekend thuis op de bestemming: we hebben niet alleen zelf geslapen en gegeten in de hotels, maar kunnen ook activiteiten als fietstours, tapastours of wijnproeverijen organiseren. En door onze achtergrond met Voetbalreizen.com, is een stadionbezoek bij bijvoorbeeld FC Barcelona of een wedstrijdbezoek in Camp Nou voor ons eenvoudig geregeld.”

Malaga

Beste prijs-kwaliteitverhouding
Voetbalreizen.com wil zich ook onderscheiden in service: ,,Wij kennen geen standaardpakketten, maar stellen altijd in nauw overleg met de clubs een trainingskamp op maat samen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan flexibiliteit in vliegtijden en activiteiten. In onze filosofie bepaalt het samengestelde programma vaak het slagen en de teambuildingswaarde van een trainingskamp. Als je te weinig te doen hebt als groep, ontstaat er eerder groepjesvorming in plaats van dat waardevolle gevoel van samenbinding.”

,,Uiteraard letten we daarbij goed op de kosten: wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en onze prijzen zijn ondanks onze intensieve service vergelijkbaar met die van andere trainingskampaanbieders. Ter indicatie: een compleet 4-daags trainingskamp boek je – mits enigszins tijdig – al vanaf zo’n 370 euro per persoon bij ons”, vervolgt Bekken. ,,We hebben in Spanje vier bestemmingen, ieder met zijn eigen kenmerken: Benidorm, Salou, Barcelona en Torremolinos. Natuurlijk zijn er in Spanje en andere landen meer bestemmingen te bedenken waar trainingskampen worden georganiseerd, maar wij hechten sterk aan kwaliteit, zowel qua velden als qua hotels en in onze ogen is die op andere bestemmingen niet altijd voldoende of zijn er andere ongunstige factoren, zoals bijvoorbeeld het weer. Dat is aan de Atlantische kust vaak een stuk minder ideaal.”

Benidorm

Voor elk type trainingskamp een bestemming op maat
,,Benidorm is prijstechnisch heel interessant, omdat het hotel en velden midden in de stad liggen. Dat scheelt kosten voor busshuttle’s en ook het strand is op loopafstand, waarbij natuurlijk ook een strandwandeling of beachvoetbal gratis en toch erg leuk is. Salou heeft zich ontwikkeld als ware topsportbestemming, met uitstekende velden, een luxe spa, fitness en sportvilla’s als accommodaties. Niet voor niets verblijven hier veel bekende profteams en nationale ploegen. En een dagtrip naar Barcelona is ook eenvoudig geregeld.”

,,Bij ons trainingskamp in Barcelona ligt de focus meer op de citytrip en de vele culturele mogelijkheden. Uiteraard zijn de velden en hotel prima, maar Barcelona leent zich natuurlijk uitstekend voor een fiets- of tapas-tour en natuurlijk om op stap te gaan. Torremolinos tenslotte is de populairste bestemming en wel vanwege haar zuidelijke ligging en het hoge aantal zonuren daar. Bovendien ligt het prachtige Malaga om de hoek, wat eveneens cultureel en qua nachtleven een geweldige stad is. Uiteraard zorgen we tijdens het trainingskamp voor een leuk programma voor spelers en staf, maar we denken indien gewenst ook graag mee voor een alternatief programma voor bestuursleden en sponsoren.”

Ook in Nederland heeft Voetbalreizen.com een zeer gewaardeerde bestemming: Terborg, bekend van het befaamde internationale jeugdtoernooi. ,,Veel van de medewerkers van Voetbalreizen.com komen van origine uit deze streek. Daardoor kennen we zowel de hotels, de clubs en velden waar getraind kan worden maar ook leuke activiteiten in de omgeving. Zo is Doetinchem een hartstikke leuke stad om een hapje te gaan eten of ’s avonds op stap te gaan”, vervolgt Bekken. Een trainingskamp naar Terborg boek je al vanaf zo’n 175 euro per persoon.

Roy Liebrand

Over Voetbalreizen.com
Voetbalreizen.com is al 14 jaar één van de grootste aanbieders van voetbalreizen. ,,Ook bij deze reizen ligt onze focus echt op de beleving in de breedste zin van het woord. Wij willen meer bieden dan alleen een wedstrijd kijken en de verzorgde heen- en terugreis. Denk aan een stadiontour of andere leuke activiteiten. ,,Wij willen de klant een unieke, onvergetelijke voetbalreis laten beleven, zonder zorgen”, zegt Roy Liebrand, mede-oprichter van het in Arnhem gevestigde bedrijf.

,,Vier jaar geleden werden we door een klant die regelmatig voetbalreizen bij ons boekte gevraagd om ook het trainingskamp voor zijn club te verzorgen. Van daaruit is het idee ontstaan om onze horizon te verbreden. We nemen daarbij onze goede contacten met zowel vliegmaatschappijen als de bekende Europese clubs mee, wat ons enerzijds helpt om aan wedstrijdkaarten op mooie plekken voor eerlijke prijzen te komen, maar onze relatie met luchtvaartmaatschappijen zorgt ook voor extra flexibiliteit, waardoor we vaak ook na de eerste boeking nog aanpassingen kunnen doen in aantallen of namen van reisdeelnemers. Tevens zijn we aangesloten van de SGR. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat al behoorlijk wat voetbalclubs de afgelopen vier jaar naar volle tevredenheid met ons op trainingskamp zijn geweest, maar we willen graag andere clubs ook uitnodigen om vrijblijvend met ons in contact te komen!” Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van Voetbalreizen.com!

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts