maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTrainerssoap Magreb'90 gaat verder: assistent-trainer weg

Trainerssoap Magreb’90 gaat verder: assistent-trainer weg

Het blijft onrustig bij Magreb’90 als het om de trainers gaat. Qua hoofdtrainers is het sinds de zomer van 2015 een komen en gaan. Nu blijft de onlangs aangestelde hoofdcoach Mo el Abdellaoui  wel op zijn post, maar is het assistent-trainer Azzadine Harchaoui die vertrekt. Dat meldt RTV Utrecht.

Op eigen benen staan

Harchaoui heeft bij Magreb’90 aangegeven dat hij graag hoofdtrainer wil worden. Nu de club uit de Derde Divisie Zondag El Abdellaoui als hoofdcoach heeft aangesteld is die mogelijkheid bij Magreb’90 uitgesloten. Harchaoui besloot daarom per direct te vertrekken als assistent-trainer van de Utrechters. Harchaoui werkte elf jaar bij Magreb’90, maar slaat nu zijn vleugels uit om elders hoofdtrainer te worden. In korte tijd zijn er bij Magreb veel trainers vertrokken. Dit seizoen is de club al toe aan de derde hoofdtrainer en ook vorig seizoen bleef het niet bij één trainer. Nu verlaat dus ook een assistent de vereniging.

Geen verrassing voor Magreb’90

Dat Harchaoui nu vertrekt bij Magreb’90 is voor de club geen verrassing. Dat gaf de onlangs aangetrokken hoofdtrainer Mo el Abdallaoui aan in gesprek met RTV Utrecht. “Al vanaf het begin dat ik met Magreb in gesprek was, was het voor mij duidelijk dat Azzadine de wens had om op eigen benen te gaan staan. Voor mij was dit dus geen verrassing, vooraf is er duidelijk naar mij gecommuniceerd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD