donderdag, januari 27, 2022
HomeCompetitiesDerde DivisieTrainerssoap bij HSV Hoek krijgt nieuw hoofdstuk

Trainerssoap bij HSV Hoek krijgt nieuw hoofdstuk

De leiding van HSV Hoek moet weer op zoek naar een nieuwe trainer. De club uit Zeeuws Vlaanderen zag Steven de Groot per direct vertrekken naar de Belgische club Rupel Boom, zo meldt het medium PZC.

De club heeft de laatste tijd geen gelukkige hand bij het aanstellen van trainers. 

Kenny v.d. Heede tekende in december 2018 bij de club, voor anderhalf jaar. Hij was opvolger van Dennis de Nooyer. Maar 8 maanden later vertrok hij kort voor de aanvang van het seizoen vanwege een aantal zaken die naar zijn zeggen slecht geregeld waren rond het eerste team van de club.

Lieven Gevaert werd zijn opvolger. Die zegde op 18 oktober j.l. plotseling op omdat zijn jeugdliefde KSC Dikkelvenne een beroep op hem deed. De club stond er niet best voor op het Belgische vierde niveau en had trainer Sandy Casiéres de laan uit gestuurd.

De trainingen in Hoek werden in afwachting van een interim coach tijdelijk waargenomen door o.m. Niels Slager en Gert Jan van Leiden waarna in Kenny Verhoeve de interim coach werd vastgelegd. Dat duurde welgeteld 1 training. Verhoeve meldde zich ziek. 

De club dacht vervolgens met Steven de Groot de definitieve oplossing in huis te hebben gehaald. Hij tekende twee weken terug een contract tot juli 2023. Echter afgelopen donderdagmiddag, nog voor de Groot de kans had zijn verhaal bij het bestuur te kunnen doen, bereikte Art van der Staal, de voorzitter van HSV Hoek het bericht dat de Groot per direct zou overstappen naar Rupel Boom.

En dus kan men in Zeeuws Vlaanderen andermaal op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

Bron: PZC

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]