maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTrainer Zoutman vertrekt aan het einde van het seizoen bij Quick Boys

Trainer Zoutman vertrekt aan het einde van het seizoen bij Quick Boys

Quick Boys moet voor de start van het seizoen 2018/2019 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Jan Zoutman liet aan de clubleiding weten dat hij aan het einde van het huidige seizoen op zoek zal gaan naar een nieuwe werkgever, meldt de club op de officiële website.

Derde Divisie
De 48-jarige oefenmeester wist met Quick Boys in 2016 beslag te leggen op de titel in de toenmalige Hoofdklasse B. Hierdoor wist de club destijds een plaats te bemachtigen in de Derde Divisie. Quick Boys eindigde het voorgaande seizoen op de elfde plaats en is in de huidige competitie terug te vinden op plaats drie.

Trainersloopbaan
Zoutman was als trainer in het verleden werkzaam voor onder andere SV Argon, HFC Haarlem, IJsselmeervogels en Jong FC Twente. Zijn huidige werkgever Quick Boys ‘sprak’ lovende woorden op de website van de club over de vertrekkende oefenmeester. ,,De club is Jan Zoutman zeer erkentelijk voor de professionele wijze waarop hij zich de afgelopen seizoenen heeft ingezet voor de blauwwitten. Langs deze weg willen het bestuur en de Technische Commissie hem dan ook heel veel succes en plezier toewensen met het vervolg van zijn trainersloopbaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD