Volg ons

Eerste Divisie

Trainer Wels trots op prestaties van TOP Oss: ‘Dit is gewoon bijzonder’

Trainer Wels trots op prestaties van TOP Oss: ‘Dit is gewoon bijzonder’

TOP Oss mag zonder overdrijven dit seizoen een van de verrassingen genoemd worden van de Eerste Divisie. De ploeg van trainer/coach Klaas Wels bezet momenteel de zesde plaats in de competitie en wist de voorgaande drie wedstrijden winnend af te sluiten. De oefenmeester is vanzelfsprekend zeer te spreken over de recente prestaties.

Kleinere clubs
De Brabanders wisten de selectie niet op spectaculaire wijze te versterken. De huidige prestaties kwamen dan ook niet alleen als een verrassing voor de supporters en volgers van de club, maar zeker ook voor de trainer.  ,,Begrotingstechnisch horen we nog steeds bij de kleinere clubs. Het zou heel arrogant zijn om te zeggen dat ik dit afgelopen zomer ook al verwacht had. Als trainer van TOP Oss moet je ook realistisch zijn. Dit is gewoon bijzonder”, aldus Wels tegenover het Brabants Dagblad.

IJzersterke defensie
Opvallend detail is tevens dat TOP Oss na dertien competitiewedstrijden slechts tien tegentreffers moest incasseren. Hiermee heeft men de minst gepasseerde defensie van de Eerste Divisie. ,,Het winnen van wedstrijden vergroot het zelfbewustzijn. Dat helpt op het veld. Spelers weten dat wanneer we ons niveau halen we tegen iedere tegenstander in deze competitie een resultaat kunnen halen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie