Volg ons

Hoofdklasse

Trainer Van Rijn verruilt komende zomer Rijsoord voor Spijkenisse

Trainer Van Rijn verruilt komende zomer Rijsoord voor Spijkenisse

Marco van Rijn staat vanaf de zomer van 2020 als hoofdtrainer langs het veld als het eerste elftal van Spijkenisse zijn wedstrijden speelt. De club uit de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal maakte op de officiële website de komst bekend van de oefenmeester.

Concurrenten
Opvallend detail is dat Van Rijn momenteel actief is voor Rijsoord dat net zoals Spijkenisse moet strijden tegen degradatie uit de hoofdklasse A. Rijsoord bezet plaats dertien met veertien punten en zijn nieuwe werkgever Spijkenisse is twee plaatsen lager terug te vinden met tien bijeen gesprokkelde punten. Van Rijn plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij Spijkenisse.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse