dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTrainer Van Arum over vertrek bij VVOG: 'Ik was graag langer gebleven'

Trainer Van Arum over vertrek bij VVOG: ‘Ik was graag langer gebleven’

VVOG maakte recent bekend dat hoofdtrainer Hans van Arum en de club uit Harderwijk aan het einde van het huidige seizoen de samenwerking zullen beëindigen. De oefenmeester uit Lunteren had naar zijn zeggen wel langer actief willen blijven bij de ploeg uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. 

We zijn goed bezig
,Ik was graag langer gebleven. Natuurlijk zijn er ook bij VVOG dingen die beter kunnen, maar dat is bij elke club zo. De samenwerking met de staf en de andere trainers is gewoon goed. Ik geef ook leiding aan Jong VVOG, dat loopt ook prima. We zijn gewoon goed bezig. Maar ja, dit is de voetballerij, dan weet je dat zoiets kan gebeuren,, aldus Van Arum tegenover de website Ede Stad.

Hoofd leegmaken
De oefenmeester weet nog niet waar hij komend seizoen werkzaam zal zijn.  ,,Ik ga nu vakantie vieren, even mijn hoofd leegmaken en daarna kijken we wel verder. Met een nieuwe club ben ik nog helemaal niet bezig. Eerst moet ik alles maar even goed op een rijtje zetten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD