Volg ons

Eerste Divisie

Trainer Koen Stam neemt in de zomer afscheid van Jong AZ

Trainer Koen Stam neemt in de zomer afscheid van Jong AZ

Koen Stam is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van het beloftenteam van AZ. NHNieuws maakte bekend dat de oefenmeester komend seizoen een functie elders zou willen vervullen waar hij zich meer bezig kan houden met het opbouwen van een team.

De 32-jarige Stam werd vanaf de zomer van 2018 samen met Michel Vonk aangesteld om Jong AZ te leiden in de Eerste Divisie. De in Alkmaar vertrekkende oefenmeester is momenteel bezig aan zijn achtste seizoen bij de vereniging waarvan de hoofdmacht momenteel de tweede plaats bezet in de Eredivisie.

Stam was als speler ook actief in het betaalde voetbal. Zo speelde hij wedstrijden in het shirt van SC Cambuur, Excelsior, Telstar en FC Volendam. In 2011 nam hij afscheid van het professionele voetbal als speler.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie