Volg ons

Tweede Divisie

Trainer Ruben den Uil weg bij Jong Sparta vanwege ‘botsende karakters’

Trainer Ruben den Uil weg bij Jong Sparta vanwege ‘botsende karakters’

Jong Sparta wordt niet langer geleid door het trainersduo Ruben den Uil en Nourdin Boukhari (foto). Omdat de karakters niet helemaal bij elkaar passen, is besloten dat Den Uil niet langer coach is van het Rotterdamse beloftenteam, meldt RTV Rijnmond.

,,Volgens Henk van Stee, technische man op het Kasteel, is in goed overleg besloten om het koppel uit elkaar te halen, omdat de karakters van beide trainers misschien niet helemaal bij elkaar pasten. Na drie gelijke spelen staat Jong Sparta op de elfde plaats. Na een evaluatie kwam Van Stee tot de conclusie dat het beter was om de twee trainers uit elkaar te halen”, schrijft de regionale omroep. Geert Arend Roorda neemt de plek van Den Uil in. Hij was al werkzaam bij de club als coach van de Onder 18.

Den Uil bewandelt de omgekeerde weg en wordt weer trainer van de Onder 18. Komend weekend nemen de Rotterdammers het op tegen Quick Boys.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie