Volg ons

Eerste Divisie

Trainer Ricardo Moniz ontslagen bij Excelsior

Trainer Ricardo Moniz ontslagen bij Excelsior

Excelsior heeft besloten om trainer Ricardo Moniz per direct te ontslaan als hoofdtrainer. De verloren wedstrijd tegen Jong PSV (2-1) gisteravond bleek de welbekende druppel. 

Op de clubwebsite meldt Excelsior dat het ontslag van Moniz noodzakelijk is om het “tij te doen keren”. Excelsior is al 4 wedstrijden zonder overwinning en heeft geen uitzicht meer op rechstreekse promotie naar de Eredvisie. De Kralingers hopen op korte termijn een vervanger aan te stellen voor Moniz die sinds april 2019 de taken overnam van Adrie Poldervaart. Aan de opvolger de schone taak om Excelsior naar de play-offs te leiden en de eerste overwinning te boeken sinds 13 december.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie