zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTrainer Raymond Bronkhorst tekent tot 2024 bij FC Lisse

Trainer Raymond Bronkhorst tekent tot 2024 bij FC Lisse

Raymond Bronkhorst had nog een contract tot medio juni 2023, maar FC Lisse is zo tevreden over de trainer dat het contract met een seizoen is verlengd. FC Lisse promoveerde afgelopen seizoen naar de Tweede Divisie.

Leon Annokkee over deze vroege verlenging: “We hebben de stap terug naar de Tweede Divisie gemaakt en we willen groeien naar een stabiele club in de Jack’s League. Groeien gaat het beste vanuit een stabiele basis en met deze verlenging leggen we een goede basis. We zijn enorm tevreden over de trainer maar ook de mens Raymond Bronkhorst. Zoals we dit ook zijn over de voltallige staf. Ik ben blij dat Raymond het vertrouwen heeft ervaren en dat hij zijn commitment heeft gegeven voor een langere samenwerking”.

Ook Kevin Winter is blij met de verlenging: “Erg fijn dat de samenwerking langer gaat duren. Met Leon hebben we dit eerst onderling besproken en hierin zaten we op één lijn. We zijn de goede weg ingeslagen en dat de samenwerking langer duurt, is fijn. Ook voor de spelers”.

De hoofdrolspeler zelf is uiteraard ook content met de vroege verlenging. “Er spreekt natuurlijk veel vertrouwen uit dat de club al zo snel wil verlengen. De evaluatie was goed en het pad dat de club wil bewandelen om te komen tot een stabiele speler van de Jack’s League, daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik ben erg trots dat ik bij deze mooie club langer mag werken”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD