dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTrainer Paul van der Zwaan en Quick gaan met elkaar verder

Trainer Paul van der Zwaan en Quick gaan met elkaar verder

Paul van der Zwaan is komend seizoen ook verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van het Haagse Quick. De club en de hoofdtrainer bereikten overeenstemming over het verlengen van zijn contract.

Uitstekend thuisvoelen
Quick en hoofdtrainer Paul van der Zwaan hebben de samenwerking met twee jaar verlengd. ,,Ik voel me hier uitstekend thuis en ben blij de komende seizoen te kunnen bijdragen om het voetbal op Quick op een nog hoger plan te kunnen tillen. Niet alleen in bij Quick 1, maar ook bij de jeugdopleiding”, motiveert Van der Zwaan de redenen van zijn contractverlening.

Derde plaats
Quick promoveerde vorig seizoen naar de derde divisie en staat momenteel op de derde plaats. Van der Zwaan, bezig aan zijn derde seizoen de Haagse club werkte eerder bij onder meer Ter leede, FC ’s Gravenzande en UVS. Voor de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen beschikt Quick over een fitte selectie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD