HomeCompetitiesHoofdklasseTrainer Jurgen Schefczyk en v.v. Scherpenzeel scheiden hun wegen

Trainer Jurgen Schefczyk en v.v. Scherpenzeel scheiden hun wegen

Hoofdklasser v.v. Scherpenzeel en haar trainer Jurgen Schefczyk gaan na dit seizoen uit elkaar. Volgens een bericht op de website van de club zijn zowel de trainer, club als spelersgroep het met elkaar eens dat het tijd wordt voor een frisse wind.

De TC roem de trainer om zij bevlogenheid en betrokkenheid. De trainer op zijn beurt geeft aan het altijd geweldig naar zijn zin te hebben gehad bij deze bijzondere club, maar onlangs toch het gevoel te hebben gekregen dat hij op zoek moest naar een nieuwe uitdaging. De periode bij v.v. Scherpenzeel kenmerkt zich weliswaar als een periode die werd beïnvloed door corona, maar toch slaagde hij erin v.v. Scherpenzeel van de eerste naar de hoofdklasse te begeleiden.

Schefczyck heeft een enorme staat van dienst bij met name clubs die zich rond en in de regio de Veluwe bevinden. Zo was hij al eerder trainer bij CSV Apeldoorn, SV Vaassen, DVS ’33, AGOVV, DETO, NSC Nijkerk, v.v. Bennekom en v.v. Hierden.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.