zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlClubsMoerse BoysTrainer Jurgen Arnouts gaat negende seizoen in bij Moerse Boys

Trainer Jurgen Arnouts gaat negende seizoen in bij Moerse Boys

Het bestuur van Moerse Boys en trainer Jurgen Arnouts zijn verlenging van het contract van de trainer bij de club uit Zundert overeen gekomen. Arnouts gaat daarmee zijn negende seizoen, verdeeld over twee periodes bij de club in. De verlenging is volgens de website van de club maandagavond ia een speciale Teams-bespreking aan de spelersgroep bekend gemaakt.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat het nieuws al zondag bekend zou worden gemaakt tijdens een training, maar door de nieuwe corona maatregelen ging die niet door. Volgens de trainer was de mening van de spelersgroep vrijwel unaniem, een belangrijke factor voor de trainer om weer door te gaan.

Moerse Boys is in de laatste vijf jaren vanuit de tweede klasse via de eerste klasse naar de hoofdklasse gepromoveerd en stond in de laatste seizoenen die afgebroken werden vanwege corona op een veilige positie. Momenteel staat de club voorlaatste met 5 punten in de hoofdklasse B zondag.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD