zondag, mei 28, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTrainer Johan Plat per direct weg bij Jong FC Volendam

Trainer Johan Plat per direct weg bij Jong FC Volendam

Jong FC Volendam trainer Johan Plat stapt per direct over naar PEC Zwolle waar hij als assistent zal gaan functioneren. Daarmee is de tandem in ere hersteld die hij en Dick Schreuder in de jaren 2016/2018 ook vormden bij v.v. Katwijk. Plat nam indertijd op interim basis het hoofdtrainerschap van Schreuder over toen die een kans in de Verenigde Staten kreeg.

Op de website van FC Volendam wordt uitgebreid ingegaan op de overstap die Plat (34 jaar) gaat zetten. Onder meer technisch directeur Jasper van Leeuwen roemt Plat om zijn rol bij Jong FC Volendam. Plat was zowel bij FC Volendam als PEC Zwolle eerder actief als speler.

TD Mike Willems op de website van PEC Zwolle: ,,Johan is een getalenteerde trainer met een enorme drive en ambitie. Dat hoor je zowel in Katwijk als in Volendam. Met de komst van Johan heeft Dick nu de beschikking over een staf die complementair is aan elkaar qua karakters en met ieder hun eigen expertise. Ik wens Johan heel veel succes bij de club.”

In Volendam gaat men nu op zoek naar een vervanger van Plat bij het Jong team, dat uit komt in de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD