woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsTrainer IJsselmeervogels: 'Grasveld VVSB niet al te best'

Trainer IJsselmeervogels: ‘Grasveld VVSB niet al te best’

IJsselmeervogels moet het zaterdagavond opnemen tegen VVSB. Ondanks het feit dat deze ploeg momenteel slechts de twaalfde plek op de ranglijst bezet, is trainer Willem Leushuis op zijn hoede.

,,VVSB heeft vorige week vanuit verloren positie gewonnen. Zij zullen dus wel zin hebben in de ontmoeting met ons”, zo blikt hij vooruit op het treffen. VVSB wist vorige week een 2-0 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.

Stugge ploeg

,,VVSB is een stugge ploeg, met individuele kwaliteiten. Met Mohamed el Osrouti, Frans van Niet, Jordy Zwart en Vladimir Jozic hebben ze een ervaren as die al jaren op topklasse- en tweededivisieniveau acteert. Tegen Rijnsburgse Boys kozen ze aanvankelijk voor een compacte speelstijl, maar hadden uiteindelijk pas succes met een veel aanvallendere aanpak. Ik verwacht dat ze zaterdag weer wat meer de kat uit de boom kijken”, zo zegt Leushuis op de website van IJsselmeervogels.

Veld

Over het veld van VVSB is de oefenmeester van IJsselmeervogels niet zo te spreken. ,,Ze hebben een groot grasveld dat er niet al te best bij ligt. Daar moeten we rekening mee houden bij de opbouw. Het veld ligt niet heel erg gelijk, dus de bal kan dan rare capriolen maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD