dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVTrainer Gery Vink blijft nog drie jaar bij GVVV

Trainer Gery Vink blijft nog drie jaar bij GVVV

GVVV-trainer Gery Vink blijft juli 2025 bij GVVV. Vink degradeerde met de ploeg naar de Derde Divisie en strijdt nu voor promotie.

Technisch manager Rob de Boer zegt: “Gery Vink is een trainer die veel eist van zijn groep. Er staat een frisse groep die vol voor promotie wil gaan. De spelersgroep is zeer te spreken over de trainingsaanpak van Gery Vink. De verlenging is daar dus een logisch gevolg van.’’

auto van de zaak

 

“In de afgelopen tijd hebben meerdere clubs belangstelling in mij uitgesproken’’, zegt Vink. ,,Ik haalde een zeer goed gevoel uit de gesprekken met Rob de Boer. We hebben de ambitie met elkaar uitgesproken. Iets waar wij naartoe willen met de club, spelers en uitstraling. Het spreekt mij enorm aan om een steentje bij te dragen. Het past goed in waar we voor staan. Voor mij is het heel prettig om het vertrouwen te voelen en tot 2025 te verlengen. Ik ben erg blij met deze keuze.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD