woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTrainer De Meern na eerste puntje: ,,Ik heb alle vertrouwen dat het...

Trainer De Meern na eerste puntje: ,,Ik heb alle vertrouwen dat het goed komt”

De Meern heeft vandaag het eerste puntje gepakt in de Derde Divisie zondag. De ploeg van trainer Joël Titaley speelde na vijf nederlagen op rij met 0-0 gelijk tegen Quick ’20 uit Oldenzaal. Maar het degradatiespook is nog lang niet verjaagd van Sportpark De Meern.

De Meern beter

Trainer Titaley was niet erg tevreden na het doelpuntloze gelijkspel. ,,Persoonlijk vind ik dat als een ploeg vandaag had moeten winnen, dat wij dat waren. Maargoed, het mag nog niet zo zijn”, zegt de oefenmeester tegen RTV Utrecht. ,,Met een puntje schieten we allebei nog niet zo veel op, maar het is voor ons een stap in de goede richting. Beide wilden we niet verliezen, maar wij hebben getracht toch te voetballen.”

Vertrouwen

Titaley geeft toe dat de dramatische seizoensstart sporen heeft nagelaten in de selectie van de promovendus. ,,Als je vijf wedstrijden speelt en nul punten hebt, dan weet je wat dat doet met het vertrouwen.” Het grootste probleem van De Meern lijkt in de voorhoede te liggen: in zes duels scoorde de ploeg pas drie keer. ,,Goals gaan vanzelf komen, dat is een stukje vertrouwen dat we moeten gaan opbouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.”

Stand

De Meern is en blijft hekkensluiter in de Derde Divisie zondag, met één punt. Westlandia, Quick ’20 en Jong De Graafschap hebben allen drie punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD