woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTrainer De Gier ontsnapt met NEC: 'Mazzel dat we in de laatste...

Trainer De Gier ontsnapt met NEC: ‘Mazzel dat we in de laatste seconde 4-4 maken’

NEC pakte vrijdagavond in de laatste seconde van de thuiswedstrijd tegen Jong PSV alsnog één punt in een enerverende wedstrijd (4-4). Trainer Jack de Gier van de Nijmegenaren was blij dat zijn ploeg alsnog één punt binnen wist te slepen, maar zag dat er veel verkeerd ging.

PSV scoort uit het niets
De thuisploeg leek na 45 minuten spelen op weg naar een eenvoudige zege op het talententeam van PSV. In de blessuretijd van de eerste helft ging het echter helemaal mis, de Eindhovenaren wisten de achterstand van 2-0 in korte tijd om te buigen naar 2-2. ,,We kwamen op het goede moment met 2-0 voor, omdat PSV toen al beter in de wedstrijd kwam. Dan het voorval met Okita en dan is de concentratie weg, de focus, de organisatie. De 2-1 is een cadeautje met een bal die we zo door de as weggeven. En dan ook de 2-2, dan krijgt PSV een bepaald geloof. Na de rust scoort PSV uit twee momenten uit het niets, waarbij we in de organisatie niet goed staan. Ze lagen er allebei meteen in”, aldus De Gier tegenover Omroep Gelderland.

Aan de bak moeten
De oefenmeester greep vervolgens in en bracht een verdediger (Kvida) voor een aanvaller (Darri). Dit alles nadat NEC op een achterstand was gekomen van 2-4.  ,,Dan valt de 3-4 na een voorzet van Leroy Labylle via Ole Romeny bij de tweede paal en dan hebben we de mazzel dat we in de laatste seconde van de te korte blessuretijd 4-4 maken.  In deze competitie zullen we iedere wedstrijd aan de bak moeten. Dat is vandaag weer gebleken en dat zal voorlopig niet anders zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD