Volg ons

Tweede Divisie

Trainer Corneille en Excelsior Maassluis gaan samenwerking verlengen

Trainer Corneille en Excelsior Maassluis gaan samenwerking verlengen

Dogan Corneille zal komend seizoen naar verwachting ook verantwoordelijk zijn voor de verrichtingen van het eerste elftal van Excelsior Maasluis. De oefenmeester maakte tegenover het Algemeen Dagblad kenbaar dat beiden partijen de intentie hebben om met elkaar verder te gaan.

De 46-jarige oefenmeester maakte in 2018 de overstap van Willem II, waar hij werkzaam was als assistent-trainer naar Excelsior Maassluis. Eerder was hij werkzaam voor onder andere ASWH, RVVH, Alphense Boys, Kozakken Boys, de jeugdopleiding van Feyenoord, IJsselmeervogels en Noordwijk. Als voetballer droeg hij de shirts van VVV, FC Eindhoven, FC Hilversum, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en Barendrecht.

In het Algemeen Dagblad was de navolgende reactie te lezen van Corneille. ,,Ik denk dat niemand er een geheim van maakt dat wij graag bij elkaar horen. Ik wil in ieder geval graag door en hetzelfde geldt voor de club. Ik hoop dat het snel wordt rondgemaakt.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie