dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTrainer Adjei pakt drie punten met Kozakken Boys 'We hadden hem ook...

Trainer Adjei pakt drie punten met Kozakken Boys ‘We hadden hem ook wel weer nodig’

Kozakken Boys boekte zaterdag in eigen huis een zege op HHC Hardenberg (2-0). Rick Adjei, trainer van de ploeg uit Werkendam, was vanzelfsprekend uitermate tevreden met het feit dat zijn ploeg eindelijk weer eens de drie punten wist te pakken, zo gaf hij aan tegenover de camera van Eyecons

,,Het is een goede driepunter, we hadden hem ook wel weer nodig na een paar gelijke spelen en een uitglijder bij Sparta is het een welkome driepunter. Ik denk dat je eerder de wedstrijd in het slot moet gooien. Ik denk dat je twee ploegen had die wel goed aan de bal zijn, maar dat wij positioneel ook wel weer goed stonden. De eerste helft was wat stram, een beetje zoeken en kijken. We maken een wat makkelijke goal vind ik, eigenlijk een beetje uit het niets. Je maakt hem wel en dat neem je mee de rust in”, aldus de hoofdtrainer tegenover de camera van Eyecons.

Adjei was van mening dat zijn ploeg meer gevaar wist te stichtten voor het doel van de tegenstander dan de opponent van die middag. ,,Ze waren wat gevaarlijk met wat voorzetten, die verdedigden we allemaal goed. Ze hebben bijna geen kans gehad op die kopbal na in de tweede helft die Kieboom pakt. Wij hebben drie of vier honderd procent kansen gehad die we niet gemaakt hebben en gelukkig valt die dan helemaal op het einde.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD