woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieToptalent Kadioglu tekent nieuw contract bij NEC: 'Nu op naar het kampioenschap'

Toptalent Kadioglu tekent nieuw contract bij NEC: ‘Nu op naar het kampioenschap’

NEC is er in geslaagd om Ferdi Kadioglu langer aan zich te binden. Het grote talent van de club uit Nijmegen staat nu bij zijn huidige werkgever onder contract tot medio 2021. De achttienjarige speler is blij met het vertrouwen van de club en wil dat nu terugbetalen met een kampioenschap.  

Kampioenschap
,,Het is heel mooi dat ik nu teken. Ik heb het vertrouwen van de club gekregen en heb dat ook teruggegeven denk ik. Ik ben blij dat de periode van de zomer voorbij is. Nu op naar het kampioenschap”, aldus Kadioglu tegenover Omroep Gelderland.

Compliment aan jeugdopleiding
Remco Oversier, technisch directeur van NEC, was vanzelfsprekend ook zeer tevreden met het aanblijven van de middenvelder. ,,Er komt echt ontzettend veel op je af, maar uiteindelijk heeft hij zijn rug gerecht. Dat heb je onwijs goed gedaan. We hebben een keer met elkaar gesproken en na de transferperiode nog een keer. Wij zijn ontzettend trots dat dit gelukt is en dat moeten we ook zijn. Ferdi is een heel mooi exponent van onze club. Op alle fronten. En dit is uiteraard ook een groot compliment aan onze jeugdopleiding.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD