zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagTopscorer Youssef Blel van Olympia Haarlem naar VVSB

Topscorer Youssef Blel van Olympia Haarlem naar VVSB

Youssef Blel heeft zijn transfer te pakken. Hij stapt over naar Derde Divisionist VVSB. EX-trainer Richard Plug kaartte in het verleden al aan dat er in de selectie wat scheefgroei was. De nieuwe trainer heeft orde op zaken gesteld. Hij haalde eerder al Guus Verver bij de A-selectie. En na het vertrek van de zwaar op de begroting drukkende Felitciano Zschusschen is Youssef Blel de nieuwe spits.

Blel is pas 21 jaar, is van Nederlands-Tunesische afkomst en kwam eerder uit voor AFC’34, Jong Volendam en een blauwe maandag voor Quick Boys. Voor Jong Volendam scoorde hij zes treffers in de Tweede Divisie en bij Quick Boys werd hij gehaald als de vervanger van Ruud Boymans. Dat werd een kortstondig en geen gelukkig huwelijk. Blel omschrijft zichzelf als een balvaste en beweeglijke spits.

Hij scoorde dit seizoen onder trainer Barry Tjeertes aan de lopende band in de derde klasse zaterdag.

 

,,Mijn doel is om mezelf in the picture te spelen, want ik heb het betaalde voetbal nog niet uit mijn hoofd gezet”, zei hij voordat hij naar Olympia Haarlem ging.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD