Volg ons
pernelly-biya-vvog

Derde Divisie

Topscorer Biya wenst nog niet te verlengen bij VVOG: ‘In gesprek met andere clubs’

Topscorer Biya wenst nog niet te verlengen bij VVOG: ‘In gesprek met andere clubs’

Pernelly Biya heeft de mogelijkheid om zijn aflopende contract te verlengen bij VVOG aan zich voorbij laten gaan. De veel scorende aanvaller sluit een langer verblijf in Harderwijk niet uit, maar hij hoopt de volgende stap in zijn carrière te maken bij een nieuwe club.

Verder kijken
De 24-jarige aanvaller was dit seizoen al goed voor acht doelpunten in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Eerder kwam hij uit voor AGOVV en WHC. De vraag is nu waar hij komend seizoen zijn kunsten zal vertonen.  ,,Op dit moment ben ik in gesprek met andere clubs en er is interesse vanuit de Tweede en Derde Divisie. Ik ben er zelf echter nog niet helemaal uit over wat ik nu precies ga doen komend seizoen. Ik sluit een langer verblijf bij VVOG niet bij voorbaat uit, maar na vier jaar ben ik nu wel bezig om verder om mij heen te kijken. Een nieuwe club zie ik zeker wel zitten en daar maak ik geen geheim van”, aldus Biya tegenover Voetbal247. 

Keuze maken
De aanvaller wenste geen uitlatingen te doen over clubs die interesse zouden hebben, maar het doel is duidelijk. ,,Ik wil een stap omhoog maken, maar ik wil ook iedere week spelen. Dus het is aan mij om een goede keuze te maken.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie