Volg ons

Derde Divisie Zondag

Topploegen verspelen punten in Derde Divisie Zondag

Topploegen verspelen punten in Derde Divisie Zondag

Dongen en Be Quick 1887 hebben van de top 6 van de Derde Divisie Zondag het beste weekend achter de rug. Be Quick versloeg koploper De Dijk verloor met 2-1, terwijl Dongen won bij EVV. De andere ploegen uit de top 6 verspeelden punten.

Concurrenten profiteren nauwelijks van verlies De Dijk

De Dijk is al het gehele seizoen de sterkste ploeg van de Derde Divisie Zondag. Onverslaanbaar zijn ze echter niet. OJC Rosmalen versloeg de lijstaanvoerder eerder dit seizoen en nu lukte dat Be Quick 1887. Het werd 2-1. Westlandia profiteered echter niet als nummer twee. Zij speelden met 2-2 gelijk tegen JVC Cuijk. Quick’20 liep helemaal geen punt in op De Dijk, want de Oldenzalers verloren thuis met 1-2 van UDI’19. Hercules won vier duels op rij, maar kon die reeks geen vervolg geven. Een nederlaag werd wel voorkomen op bezoek bij OJC Rosmalen: 0-0.

OFC sluit weer aan bij de subtop

OFC profiteerde van het puntenverlies van de topploegen. OFC won met 3-2 van Juliana’31 en heeft daarmee de aansluiting gevonden met de subtop. De vormdip van de club uit Oostzaan lijkt daarmee voorbij. Vorige week werd tegen HBS de reeks van vier wedstrijden zonder zege al doorbroken. Tegen Juliana warden er dus wederom drie punten gepakt. Jong FC Den Bosch ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen HSC’21 en HBS haalde op bezoek bij Magreb’90: 0-4. Zaterdag speelden Jong Achilles’29 en en Jong De Graafschap tegen elkaar. Dat duel werd echter na 45 minuten, bij een 1-1-tussenstand, gestaakt vanwege de dichte mist.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag