Volg ons

Derde Divisie

Topper tussen Jong Volendam en TEC eindigt onbeslist

Topper tussen Jong Volendam en TEC eindigt onbeslist

De topper in de Derde Divisie Zondag tussen Jong FC Volendam en TEC is geëindigd in een 1-1 remise. Met die uitslag leken beide teams na afloop wel te kunnen leven.

De Volendamse beloften kregen in de beginfase meerdere kansen, waarbij zeker Martijn Kaars minimaal één keer had moeten scoren na een kwartier. Aan de andere kant was Robby Holder dreigend en zette doelman Nordin Bakker aan het werk. Zonder treffers werd de rust bereikt. Na de pauze viel twintig minuten voor tijd de 0-1 in Tiels voordeel via Bart Westerlaken. TEC, reeds in bezit van de eerste periodetitel en gesteund door zo’n 300 meegereisde supporters, kreeg kansen om afstand te nemen van Jong Volendam en zo uit te lopen op de ranglijst, maar verzuimde dat. Zeven minuten voor tijd kreeg het daarvoor de rekening gepresenteerd toen Kaars alsnog de 1-1 scoorde. Dat was tevens de eindstand. Daardoor behoudt TEC de vier punten voorsprong en haalt Jong Volendam na twee nederlagen eindelijk weer een acceptabel resultaat.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie