dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTopclubs verdringen zich rond Fortuna-talent Schuurs

Topclubs verdringen zich rond Fortuna-talent Schuurs

Het is zeer de vraag of Perr Schuurs nog te behouden is voor Fortuna Sittard. De 17-jarige verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV, maar ook buitenlandse topclubs hebben de jonge mandekker op hun lijstje staan.

Marcel Brands
Het meest concreet is echter de interesse uit Eindhoven. Technisch manager Marcel Brands van PSV was vrijdagavond aandachtig toeschouwer bij de oefenwedstrijd tussen Fortuna Sittard en de Duitse Oberliga-club SV Bergisch Gladbach 09, weet Voetbal International. Volgens het weekblad wil PSV ‘nu plotseling haast maken met het aantrekken van het talent.’ Schuurs zou eerst mogen rijpen in Jong PSV om geleidelijk te worden klaargestoomd voor de hoofdmacht.

Buitenlandse interesse
Er zijn echter meer kapers op de kust. Schuurs was al eens op uitnodiging te gast bij Liverpool, maar ook vanuit Duitsland wordt geflirt met het talent. Zowel Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en RB Leipzig zouden interesse hebben in de verdediger, die door coach Sunday Oliseh ondanks zijn jonge leeftijd tot aanvoerder is gebombardeerd. Het contract van Schuurs in Sittard loopt nog tot medio 2019.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD