Volg ons

Clubs

Topclubs in de rij voor Fortuna-talent Schuurs

Topclubs in de rij voor Fortuna-talent Schuurs

Perr Schuurs lijkt deze zomer een droomtransfer te gaan maken. De pas zeventienjarige centrale verdediger staat in de belangstelling van Liverpool, Tottenham Hotspur, PSV en RB Leipzig, meldt VI.

Schuurs traint deze dagen zelfs mee met het hoogste jeugdteam van Liverpool en zal tijdens enkele oefenwedstrijden in actie komen. De trip is bedoeld als kennismaking. Schuurs brak in de tweede seizoenshelft door bij Fortuna, waar hij razendsnel een basisplaats wist te veroveren. Hij ligt in Sittard nog twee jaar onder contract, maar het lijkt gezien de interesse een kwestie van tijd voor de 1.90 meter lange mandekker een transfer gaat maken.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Clubs