maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTopamateurs in Oost maken plannen voor alternatieve competitie

Topamateurs in Oost maken plannen voor alternatieve competitie

Topamateurclubs uit het noordelijke deel van Overijssel en Flevoland maken plannen om, indien de competitie niet meer hervat wordt, een onderlinge mini-competitie te organiseren. Dat meldt RTV Oost.

Het idee komt van Dennie Mulder van WHC en Cor Heutink van SC Genemuiden. Naast deze clubs zouden ook Staphorst, Berkum, Urk en Flevo Boys de beoogde deelnemers. Het idee is om de wedstrijden te spelen in mei en juni, mits dat uiteraard verantwoord is met het oog op de coronamaatregelen. Gedacht wordt aan zowel uit- als thuiswedstrijden op dinsdag en zaterdag.

,,Uiteraard is de wens dat corona onder controle komt en dat we weer normaal in competitieverband tegen elkaar mogen spelen. Als dat niet het geval is hopen we in mei/juni weer activiteiten op touw mogen zetten en dat de eerste selecties uit de regio het dan weer tegen elkaar op mogen nemen”, zeggen Mulder en Heutink daarover tegen de regionale omroep.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD