zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTopamateurclubs verbroederen voor Sander Molenaar

Topamateurclubs verbroederen voor Sander Molenaar

Er staat een zeer bijzondere en emotionele avond te gebeuren op sportpark De Krom in Katwijk. Vanavond om 18.45 uur wordt een ‘erewedstrijd’ voor Sander Molenaar, teammanager en oud-speler van oa Katwijk, gepland. Het programma begint al wat eerder, om 18.00 uur.

Steun
Dick Schreuder voorspelde afgelopen zaterdag na de overwinning op Barendrecht al een hele bijzondere avond vandaag voor de ernstig zieke Molenaar (zie video). De wedstrijd is bedoeld als steun in de rug voor Sander en zijn familie. Er wordt ook geld ingezameld voor het goede doel. Eerder organiseerde Deltasport al een bijzondere avond voor de sympathieke en geliefde Molenaar.

Eensgezind
Bijzonder hartverwarmend is om te zien hoe massaal de clubs, spelers en fans in de Tweede en Derde Divisie eensgezind zijn in hun steun aan Katwijks dappere en strijdende teammanager. Uit het hele land komen mooie berichten binnen via Twitter. Wie niet in de gelegenheid is om zelf aanwezig te zijn op De Krom, kan via RTV Katwijk live meeluisteren vanavond.

Interview
Het Leidsch Dagblad had een prachtig interview met Sander Molenaar, dat te lezen is via deze link.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD