Volg ons

Eerste Divisie

TOP Oss weet Peters los te weken bij FC Volendam: ‘Wisten dat het geen gemakkelijk traject zou zijn’

TOP Oss weet Peters los te weken bij FC Volendam: ‘Wisten dat het geen gemakkelijk traject zou zijn’

Cas Peters maakt per direct deel uit van de selectie van TOP Oss. De Brabantse vereniging nam de spits over van competitiegenoot FC Volendam. Op de officiële website van zijn nieuwe club maakte men bekend dat de aanwinst zijn handtekening had gezet onder een contract voor twee seizoenen.

Traject
De 26-jarige aanvaller kwam in het verleden onder andere uit voor FC Emmen, Go Ahead Eagles, FC Tente, De Graafschap en zoals voornoemd FC Volendam. In 223 wedstrijden wist hij 77 keer het net van de tegenstander te vinden. Peter Bijvelds, directeur van TOP Oss, kwam in de maand mei in contact met Peters. Beiden waren er voorstander van om een samenwerking aan te gaan, maar dat ging niet zonder slag of stoot. ,,Cas wilde graag naar Oss komen, maar we wisten dat het geen gemakkelijk traject zou zijn. Maar waar een wil is, is een weg. Ik ben blij dat het gelukt is”, aldus Bijvelds op de website van TOP Oss.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie