Volg ons

Eerste Divisie

TOP Oss versterkt selectie met FC Emmen-verdediger Bourdouxhe

TOP Oss versterkt selectie met FC Emmen-verdediger Bourdouxhe

Jason Bourdouxhe speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van TOP Oss. de 28-jarige verdediger / middenvelder die momenteel deel uitmaakt van de selectie van FC Emmen, plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen, meldt Dtv Nieuws.

Speelminuten
Bourdouxhe kwam in het verleden ook al uit voor FC Eindhoven, VVV-Venlo en Helmond Sport (foto). In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar het naar de Eredivisie gepromoveerde FC Emmen. Hier kwam hij tot dusver echter nog niet aan spelen toe.

Belangrijke rol
De nieuwste aanwinst is vanzelfsprekend zeer tevreden over zijn naderende overstap zo liet hij optekenen door Dtv Nieuws. ,,TOP Oss kwam op mijn pad en ik heb hier goede gesprekken gehad met de trainer. Hij heeft een hele belangrijke rol voor mij. Ik wil me graag bewijzen.”

Meer over Eerste Divisie