Volg ons

Eerste Divisie

TOP Oss versterkt selectie met FC Emmen-verdediger Bourdouxhe

TOP Oss versterkt selectie met FC Emmen-verdediger Bourdouxhe

Jason Bourdouxhe speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van TOP Oss. de 28-jarige verdediger / middenvelder die momenteel deel uitmaakt van de selectie van FC Emmen, plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen, meldt Dtv Nieuws.

Speelminuten
Bourdouxhe kwam in het verleden ook al uit voor FC Eindhoven, VVV-Venlo en Helmond Sport (foto). In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar het naar de Eredivisie gepromoveerde FC Emmen. Hier kwam hij tot dusver echter nog niet aan spelen toe.

Belangrijke rol
De nieuwste aanwinst is vanzelfsprekend zeer tevreden over zijn naderende overstap zo liet hij optekenen door Dtv Nieuws. ,,TOP Oss kwam op mijn pad en ik heb hier goede gesprekken gehad met de trainer. Hij heeft een hele belangrijke rol voor mij. Ik wil me graag bewijzen.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie