dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieTOP Oss strikt Eagles-middenvelder Overgoor en aast op Stroo

TOP Oss strikt Eagles-middenvelder Overgoor en aast op Stroo

TOP Oss heeft zich per direct versterkt met Sjoerd Overgoor. De 30-jarige middenvelder liet zijn contract ontbinden bij Go Ahead Eagles en verkast naar de Brabantse club. TOP Oss is volgens Kliknieuws.nl bovendien geïnteresseerd in Enzo Stroo.

Overgoor speelde ruim vijf seizoenen in Deventer. In 2013 promoveerde hij onder toenmalig trainer Erik ten Hag met Eagles naar de Eredivisie. In 2015 vertrok hij naar Cambuur Leeuwarden om vervolgens via het Hongaarse Haladas Szombathely weer terug te keren in de Adelaarshorst. Dit seizoen komt hij echter nauwelijks aan spelen toe.

TOP Zou bovendien hengelen naar Enzo Stroo, die zijn contract bij FC Volendam liet ontbinden. Dat laatste deed vandaag ook Teije ten Den, weet PéSide.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD