dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenTOP Oss strikt 'Ajax-beul' Bryan Smeets van Cambuur

TOP Oss strikt ‘Ajax-beul’ Bryan Smeets van Cambuur

Bryan Smeets voetbalt volgend seizoen voor TOP Oss. De aanvallende middenvelder tekent een contract voor één jaar met daarin een optie voor een extra seizoen.

Waarde bewezen
FC Oss is in haar nopjes met Smeets, vertelt directeur Peter Bijvelds op de clubsite: “Als TOP Oss zijnde wil je altijd spelers halen uit een zo hoog mogelijke categorie. Dat is met Bryan zeker gelukt. Hij heeft in de top van de Jupiler League én op het hoogste niveau zijn waarde al bewezen.” Naar verluidt waren ook Helmond Sport en FC Eindhoven in Smeets geïnteresseerd.

Belangrijke treffer
Smeets kreeg landelijke bekendheid met zijn treffer namens De Graafschap tegen Ajax, waardoor de Amsterdammers het kampioenschap in de Eredivisie misliepen. Hij speelde eerder ook voor MVV. Zijn avontuur bij Cambuur werd geen succes. ,,Nadat een verkoop naar het buitenland afketste, heeft hij daar te lang mee gezeten en is het niet geworden wat beide partijen ervan gehoopt hadden. Bryan is een enthousiaste, openhartige en gevoelige kerel. Nu is het aan ons samen om die eigenschappen positief in te zetten en dan weet ik zeker dat-ie in Oss het verschil gaat maken”, besluit Bijvelds.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD