donderdag, september 23, 2021
HomeHoofdklasseDHSCTOP Oss moet vrezen voor vertrek van Noslin (ex DHSC) naar Eredivisie

TOP Oss moet vrezen voor vertrek van Noslin (ex DHSC) naar Eredivisie

Tijjani Noslin maakte in de zomer van 2021 de overstap van hoofdklasser DHSC naar TOP Oss. De vraag is echter of hij voor laatstgenoemde club ooit een officiële wedstrijd zal spelen omdat er interesse voor hem is vanuit de Eredivisie, zo meldt het Brabants Dagblad.

Volgens de regionale krant wil Fortuna Sittard de talentvolle spits toevoegen aan de selectie. Noslin (Op de foto in het shirt van USV Hercules) maakt momenteel op amateurbasis deel uit van de selectie van TOP Oss. Hij hoopte op deze manier een profcontract te verdienen en zijn debuut te maken in het betaalde voetbal.

Tegenover het Brabants Dagblad bevestigde Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, dat er vanuit de club gesprekken waren met de 21-jarige aanvaller.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD