zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTOP Oss laat Ter Borgh op huurbasis vertrekken naar DOVO

TOP Oss laat Ter Borgh op huurbasis vertrekken naar DOVO

Jordy ter Borgh zal in het seizoen 2019/2020 het shirt dragen van DOVO. De club uit Veenendaal maakte de komst van de verdediger/middenvelder bekend via de officiële kanalen. De aanwinst zal op huurbasis uitkomen voor de vereniging die zijn wedstrijden speelt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Warme ‘echte’ club
De 25-jarige speler doorliep de jeugdopleiding van Almere City en maakte in 2014 zijn officiële debuut in het eerste elftal van deze club. Vervolgens kwam hij uit voor Fortuna Sittard en SC Heerenveen voordat hij in Oss terecht kwam. Ter Borgh is vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn tijdelijke overstap naar Veenendaal, zo liet hij weten op de voornoemde website. ,,Aan het einde van de voorbereiding wist ik dat ik bij Top Oss niet veel aan spelen toe ging komen. Dan moet je voor jezelf op zoek gaan naar wat anders. Je wilt als voetballer tenslotte zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Ik had alleen één voorwaarde. Het moest een warme en ‘echte’ club zijn. Bij DOVO denk ik dat gevonden te hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD