maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTOP Oss huurt twee jeugdinternationals van ADO Den Haag

TOP Oss huurt twee jeugdinternationals van ADO Den Haag

Delano Ladan en Hennos Asmelash verruilen komend seizoen het groen/geel van ADO Den Haag voor het rood/wit van TOP Oss. De twee jeugdinternationals spelen op huurbasis per direct de wedstrijden in de Eerste Divisie, meldt de Brabantse vereniging op de officiële website.

Debuut Eredivisie
ADO Den Haag heeft veel vertrouwen in het duo en beiden ondertekenden bij de club een contract tot medio 2020. Ladan (18) maakte op 11 augustus 2017 zijn debuut in de Ereivisie tegen FC Utrecht. Vleugelverdediger Asmelash (19) speelde twee wedstrijden op het hoogste niveau. De spelers maken momenteel deel uit van respectievelijk Oranje onder achttie en negentien.

Heesen
TOP Oss-clubicoon Dirk Heesen, momenteel assistent-trainer van ADO Den Haag kent de twee huurlingen goed. ,,Delano is een enthousiast gast. Hij is sterk in de duels en hij heeft een goede drive richting het vijandelijke doel. Hennos heeft een goede techniek en is tactisch behoorlijk onderlegd. Als back komt-ie graag op, maar hij kan op meerdere posities uit de voeten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD