dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTOP Oss-aanwinst Bryan Smeets: 'Wij kunnen gaan verrassen'

TOP Oss-aanwinst Bryan Smeets: ‘Wij kunnen gaan verrassen’

Bij TOP Oss zijn veel ogen gericht op aanwinst Bryan Smeets. Na een teleurstellende periode bij Cambuur hoopt de aanvaller bij TOP weer de opwaartse lijn te vinden.

In de voorbereiding heeft Smeets reeds een goede indruk gemaakt bij de achterban. ,,Ik speel niet met het doel om publiekslieveling te zijn, maar het is natuurlijk fijn als mensen vinden dat je het goed doet. Ik vind zelf ook dat het lekker gaat. Met de hele ploeg, maar ook met mezelf”, zegt Smeets in het Brabants Dagblad.

Bij Cambuur verloor de aanvaller het plezier: ,,Er is veel gebeurd en ik ben daardoor op een gegeven moment het plezier in voetbal verloren. Ik ging er echt met tegenzin naartoe.” Bij TOP is het gevoel wel weer goed: ,,Hier voel ik wel vertrouwen. Ik heb het plezier helemaal teruggevonden, ook omdat we een leuke spelersgroep hebben. Ik denk dat we daarmee dit seizoen zouden kunnen gaan verrassen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD