maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAFCTon du Chatinier vertrekt bij AFC

Ton du Chatinier vertrekt bij AFC

AFC moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Ton du Chatinier heeft bij de clubleiding aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste seizoen op sportpark Goed Genoeg.

Emigreren
De markante oefenmeester – nooit om een oneliner verlegen – gaat emigreren naar Frankrijk. ,,Ik ben inderdaad bezig aan mijn laatste seizoen bij AFC. Of het helemaal het einde van mijn loopbaan is? Alleen als Guus Hiddink belt en me mee wil nemen naar een mooie club, ga ik nog door”, stelt Du Chatinier tegenover Het Amsterdamsche Voetbal. ‘Du Chat’ was in 2012 enige tijd assistent van Hiddink in Rusland, toen beiden samenwerkten bij Anzhi Makhachkala.

Derde periode
Voor Du Chatinier komt er na dit seizoen een eind aan zijn derde periode bij AFC. Hij was er al coach tussen 2000 en 2003. Ook tussen 2006 en 2008 zwaaide hij de scepter over AFC en vorig seizoen keerde hij terug na het vertrek van Bart Logchies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD