maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTom van der Neut gewenste defensieve versterking DOVO

Tom van der Neut gewenste defensieve versterking DOVO

Centrale verdediger Tom van der Neut maakt komende zomer de overstap van TEC naar DOVO. De 35-jarige centrale verdediger is de tweede aanwinst voor de club uit Veenendaal, eerder werd al bekend dat Marlon Versteeg van De Treffers naar DOVO gaat. Van der Neut maakte in 2013 de overstap van Theole naar FC Lienden en werd met de club uit de Betuwe tweemaal kampioen van de Topklasse Zondag en in 2015 algeheel amateurkampioen van Nederland. Van der Neut speelde vanaf 2017 drie seizoenen voor Spakenburg en is nu voor het tweede seizoen speler van TEC.

Op de website van DOVO zegt Van der Neut: “Ik hoop bij DOVO een stabiele factor te zijn en een mooi seizoen te draaien. Het is voor het eerst in mijn carrière dat ik in het rood ga spelen. Ben benieuwd of me dat ook staat maar ik heb er ontzettend veel zin in”. Trainer Florian Wolf: “Met Van der Neut halen we een topfitte centrale verdediger in huis. Hij beschikt over kwaliteiten die ik graag aan mijn selectie toevoeg. We zijn dan ook erg tevreden met zijn komst”.

DOVO verloor zaterdag in eigen huis kansloos met 0-4 van SteDoCo door doelpunten van oud-speler Van Zeelst, Pilon (2x) en Schröder voor rust. Bij DOVO vormden Rebergen en Disveld het centrale verdedigingsduo. Door de nederlaag blijft de club uit Veenendaal in de onderste regionen van de Derde Divisie Zaterdag.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]