zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlClubsDFSTom Menting verruilt Spakenburg voor DFS

Tom Menting verruilt Spakenburg voor DFS

Tom Menting maakt komend seizoen de overstap van Spakenburg naar sv DFS. De 24-jarige middenvelder is voor de ambitieuze hoofdklasser uit Opheusden de derde versterking. Eerder werden doelman Jordy van der Kracht (De Treffers) en verdediger Max Jansen (AZSV) al aangetrokken. De balvaardige Menting speelde in het verleden bij NEC, De Graafschap en Willem II en verlaat na twee seizoenen Spakenburg.

,,Natuurlijk besef ik dat DFS na Spakenburg een stap terug is, maar dat is bijna elke amateurclub. In de gesprekken met DFS ben ik echter heel erg enthousiast geworden over de plannen van de club en het vertrouwen in mij. Bijkomend voordeel is dat ik een behoorlijk deel van de spelersgroep al ken en dat we met deze leuke groep om de prijzen moeten gaan spelen. Ik wil ook weer erg belangrijk worden voor het elftal en altijd spelen”, stelt hij tegenover Voetbal247.nl.

DFS strijdt in de Hoofdklasse tegen degradatie en wist trainer Arno Arts voor volgend seizoen te strikken, oud-speler Rutger Worm gaat Arts assisteren. Verder verlengde de club uit de Betuwe de contracten met Marijn de Kler, Remy Raterink, Mart Raterink, Gijs Grootendorst en aanvoerder Lorenzo Davids.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD