zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDEMTom Kok is matchwinner bij DEM en Strength and Conditioning coach bij...

Tom Kok is matchwinner bij DEM en Strength and Conditioning coach bij FC Utrecht

DEM blijft stunten onder ad-interim-trainer Ron Bouman. Maandag klopte de ploeg nummer drie op de ranglijst Groene Ster met 1-0. DEM was enkele weken geleden nog de voornaamste degradatiekandidaat maar staat na de trainerswisseling op een veilige plek. Tom Kok scoorde de winnende treffer.

Tom Kok scoorde in de slotfase en lijkt een ideale speler voor een trainer. Twee jaar geleden speelde hij nog voor VVSB, omdat hij daar als net 20-jarige te weinig speeltijd kreeg en VVSB geen tweede elftal heeft vertrok hij naar hoofdklasser Velsen. Daar maakte hij indruk met een transfer naar DEM tot gevolg. Bouman doet vaker een beroep op de middenvelder. Kok blijkt een sportman in hart en nieren.

 

,Ik studeer Sportkunde aan In Holland, dat is de nieuwe naam voor Sport Management en bewegen. Ik ben geen gymdocent en dat word ik ook niet, maar ik wil mensen wel gezond houden door middel van training.

Vorig jaar liep ik stage bij het talentenprogramma van NOC*NSF en gaf ik fysieke training aan turnsters en basketballers. Veelal waren die tussen de 15 en 22 jaar. Ik mocht dat samen doen met Paul Lammers van wie ik veel heb opgestoken.’’

Anno 2022 is Kok stagiair Strength and Conditioning coach bij FC Utrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD